mob. 091 22 04 444
mob. 091 22 04 444

Implantologija i oralna kirurgija

Dijagnostika, analiza i plan terapije

Adekvatan nadomjestak izgubljenom zubu

Implantologija je suvremena grana dentalne medicine koja je zahvaljujući razvoju tehnologije omogućila adekvatan nadomjestak izgubljenom zubu. Implatante koristimo kao nadomjestak pojedinačnog zuba ili više zubi u pojedinoj regiji kao nosače fiksnih ili mobilnih protetskih radova.

U našoj ordinaciji koristimo Straumann implantate izgrađene od biokompatibilnih materijala koji srastu s kosti i funkcioniraju kao prirodni zubi.

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija je područje dentalne medicine koje se bavi uklanjanjem patološki promijenjenih zubi koji se više ne mogu liječiti. Također obuhvaća operativne zahvate uklanjanja patoloških tvorbi u usnoj šupljini ( npr. cistektomija, apikotomija, operacije sinusa…). Svaki zahvat se izvodi uz primjenu lokalne anestezije.

Implantologija

Implantologija je suvremena grana dentalne medicine koja je zahvaljujući razvoju tehnologije omogćila adekvatan nadomjestak izgubljenom zubu. U našoj ordinaciji koristimo Straumann implantate, svjetski poznati brand vrhunske kvalitete izgrađene od biokompatibilnog materijala.  Nakon ugradnje i završenog procesa osteointegracije (povezivanje implantata s okolnom kosti),  funkcioniraju kao prirodni zubi. Koristimo ih kao nadomjestak pojedinačnog zuba ili više zubi u pojedinoj regiji kao nosače fiksnih ili mobilnih protetskih radova.

Kako možemo pomoći

11

Kontrolni pregled

Svakih šest mjeseci potreban je kontrolni pregled Vaših zubi. Detaljnjim pregledom provjeravamo postojeće ispune i eventualne promjene na svim plohama zubi. Pregled uključuje čišćenje kamenca ultrazvučnim instrumentom i poliranje profesionalnom pastom s pjeskarenjem zubi.

11

Dijagnostika boli

Povremena osjetljivost ili kratkotrajna, intezivna bol zuba znak su da nam se morate javiti. Potencijalni uzroci su karijes, povlačenje desni i posljedično osjetljivi zubni vratovi, upalni procesi te stvaranje parodontnih promjena. Obratite nam se s povjerenjem i zaboravite na bol.

11

Dizajn osmjeha

Novi osmijeh započinjemo digitalnim dizajnom osmijeha tzv. Digital smile design. To je revolucionarna metoda kreiranja Vašeg budućeg osmijeha kojeg Vam prezentiramo i isprobamo prije početka izrade.  Zahvaljujući ovom modernom vizualiziranju budućeg rada, Vaš osmijeh će biti spoj vrhunske estetike i kvalitete.

Zajedničkom suradnjom dizajniramo osmijeh

Naručite se na pregled u našoj ordinaciji