mob. 091 22 04 444
mob. 091 22 04 444

Dentalna protetika

Dijagnostika, analiza i plan terapije

Za zadovoljne pacijente s prirodnim osmijehom.   

Dentalna protetika je grana dentalne medicine koja se bavi estetskom i funkcijskom rekonstrukcijom zubi bilo da se radi o jednostavnijim nedostacima pojedinog zuba ili o nadomjestku djelomične ili potpune bezubosti.

U našoj ordinaciji koristimo metodu koja je omogućila izvrsnost te gotovo potpunu kontrolu u izradi budućeg protetskog nadomjestka i mogućnost greške svodi na minimum.

Protetika

Prilikom izrade protetskih nadomjestaka (krunica, mostova, ljuskica, inlaya/onlaya/overlaya) koristimo CAD/CAM tehnologiju koja omogućava precizniju i bržu izradu. To je sustav koji nam omogućava detaljnu analizu i dijagnostiku bitnu za izradu plana terapije te odabira idealnog protetskog nadomjestka. Zahvaljujući sofisticiranom software-u, na skeniranom otisku naši dentalni tehničari dizajniraju Vaš konačni osmijeh.

Kako možemo pomoći

11

Kontrolni pregled

Svakih šest mjeseci potreban je kontrolni pregled Vaših zubi. Detaljnjim pregledom provjeravamo postojeće ispune i eventualne promjene na svim plohama zubi. Pregled uključuje čišćenje kamenca ultrazvučnim instrumentom i poliranje profesionalnom pastom s pjeskarenjem zubi.

11

Dijagnostika boli

Povremena osjetljivost ili kratkotrajna, intezivna bol zuba znak su da nam se morate javiti. Potencijalni uzroci su karijes, povlačenje desni i posljedično osjetljivi zubni vratovi, upalni procesi te stvaranje parodontnih promjena. Obratite nam se s povjerenjem i zaboravite na bol.

11

Dizajn osmjeha

Novi osmijeh započinjemo digitalnim dizajnom osmijeha tzv. Digital smile design. To je revolucionarna metoda kreiranja Vašeg budućeg osmijeha kojeg Vam prezentiramo i isprobamo prije početka izrade.  Zahvaljujući ovom modernom vizualiziranju budućeg rada, Vaš osmijeh će biti spoj vrhunske estetike i kvalitete.

Zajedničkom suradnjom dizajniramo osmijeh

Naručite se na pregled u našoj ordinaciji