mob. 091 22 04 444
mob. 091 22 04 444

Skinboosteri

Nekirurška estetska medicina

Usporite starenje Vaše kože i očuvajte svoju prirodnu ljepotu!

Površinski sloj kože, odnosno epidermis čine odumrle stanice koje sprječavaju prodiranje željenih aktivnih sastojaka koje nanosimo na lice u obliku krema i preparata za njegu kože. Za idealan rezultat potrebno je aplicirati aktivne sastojke direktno u kožu, preciznije u dermis. Proizvod s navedenim načinom primjene Vaša koža treba već od ranih dvadesetih kako biste zadržali svoju prirodnu ljepotu. U nastavku slijedi opis tih moćnih biorevitalizatora koje koristimo u našoj ordinaciji.

Svaka žena nastoji trajno očuvati svoju prirodnu ljepotu. Ono što čini kožu lijepom i zdravom dolazi iznutra i time se moramo voditi prilikom odabira preparata za kožu.

Skinboosteri

Što su skinboosteri?

Skinboosteri su preparati za revitalizaciju i pomlađivanje kože.  

Sadrže neumreženu hijaluronsku kiselinu koja koži ne daje volumen kao hijaluronski fileri. Svaka molekula ove specifične hijaluronske kiseline veže na sebe I do 1000 puta veću količinu vode. Zahvaljujući tom mehanizmu, skinboosteri pružaju Vašoj koži dubinsku hidrataciju iznutra koju ne možemo postići skupocjenim kremama. Tonus kože je osnažen I zategnut, a ten ujednačen i prirodno blistav.

Funkcija skinboostera je nadoknada hijaluronske kiseline koja se s godinama slabije prirodno proizvodi te stimulacija proizvodnje novog kolagena u koži, bez dodavavanja volumena.

Opis tretmana

Skinboosteri se apliciraju u kožu (u dermis) na željena mjesta. Riječ je o injekcijskom anti-age tretmanu koji je bezbolan. Na mjestu aplikacije vidi se lagano crvenilo koje prolazi kroz koji sat. Oporavka nema, nakon tretmana možete nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima. 

Optimalni rezultati se postižu aplikacijom skinboostera u 2 tretmana u intervalu od 4 tjedna. Nakon završena 2 tretmana, većini klijenata potreban je 1 tretman održavanja svakih 9 do 12 mjeseci. S vremenom održavanja postaju sve rjeđa zbog stvaranja novog kolagena i prisutne optimalne količine hijauronske kiseline u koži.

U našoj ordinaciji koristimo svjetski priznate premium proizvode poput Restylane Vital I Vital Light, Teoxane Teosyale Redensity 1, Neuvia Hydro Deluxe i Prophilo.

Rezultati

  • vizualno pomlađena koža
  • obnova kože sa snažnim anti-age učinkom
  • hidratizirana koža
  • zdrava,pomlađena i blistava koža s osnaženim tonusom (blagi lifting efekt)
  • ne mijenja volumen niti oblik lica

Kome je namijenjen skinbooster?

Skinbooster je namijenjen zreloj i mlađoj koži, svima koje muči neujednačen ten (ožiljci od akni, sitne borice, blage nepravilnosti…), dehidrirana koža. Preporuča se klijentima kojima je prioritet prirodan izgled te njegovana i glatka koža koja blista.

Kako možemo pomoći

11

Kontrolni pregled

Svakih šest mjeseci potreban je kontrolni pregled Vaših zubi. Detaljnjim pregledom provjeravamo postojeće ispune i eventualne promjene na svim plohama zubi. Pregled uključuje čišćenje kamenca ultrazvučnim instrumentom i poliranje profesionalnom pastom s pjeskarenjem zubi.

11

Dijagnostika boli

Povremena osjetljivost ili kratkotrajna, intezivna bol zuba znak su da nam se morate javiti. Potencijalni uzroci su karijes, povlačenje desni i posljedično osjetljivi zubni vratovi, upalni procesi te stvaranje parodontnih promjena. Obratite nam se s povjerenjem i zaboravite na bol.

11

Dizajn osmjeha

Novi osmijeh započinjemo digitalnim dizajnom osmijeha tzv. Digital smile design. To je revolucionarna metoda kreiranja Vašeg budućeg osmijeha kojeg Vam prezentiramo i isprobamo prije početka izrade.  Zahvaljujući ovom modernom vizualiziranju budućeg rada, Vaš osmijeh će biti spoj vrhunske estetike i kvalitete.

Zajedničkom suradnjom dizajniramo osmijeh

Naručite se na pregled u našoj ordinaciji