mob. 091 22 04 444
mob. 091 22 04 444

Ordinacija u kojoj vlada sinergija osmijeha i estetike lica

Profesionalni pristup kojem je temelj dugogodišnje iskustvo te kontinuirano ulaganje u znanje i inovativnu tehnologiju, naša je misao vodilja u radu ordinacije.

Zahvaljujući stručnosti i brojnim međunarodnim edukacijama, doktorica Dinka Vinković izgradila je  prepoznatljivi brend koji je ordinaciju pozicionirao u sam vrh dentalne i estetske medicine.

Individualni pristup, osluškivanje  želja pacijenata i klijenata, digitalni dizajn osmijeha, regeneracija i estetika kože s naglaskom na zdravlje, čine osnovu na kojoj gradimo svoj uspješni koncept rada.

Vjerujemo da je osnovni preduvjet za uspjeh raditi ono što volimo. Naša želja je bila stvoriti “ordinaciju po mom”, mjesto u kojem se klijenti i pacijenti osjećaju ugodno, opušteno i sigurno. Ordinaciju u kojoj zajedno s Vama kreiramo i stvaramo osmijeh te se veselimo godinama koje dolaze zato što volimo svoju kožu koja je regenerirana, lijepa i zdrava.

Sretni smo i ponosni što je naš koncept sinergije osmijeha i estetike lica prepoznatljiv i što nastavljamo rasti zajedno s Vama.

11

Dinka Vinković

Doktorica dentalne medicine

Dinka Vinković rođena je 20. kolovoza 1985. u Slavonskom Brodu. Diplomirala je 2010. na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon više od jedanaest godina radnog iskustva u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, doktorica svoje zanimanje posebno usmjerava prema dentalnoj protetici i nekirurškoj estetskoj medicini. Završila je 2022. prestižnu Esthetic Academy, poslijediplomski program iz područja nekirurške estetske medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Članica je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM) i Hrvatskog društva za estetsku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora (HDEL).

11

Katarina Kovačić

Dentalna asistentica

Katarina Kovačić rođena je 25. studenog 1992. godine u Zagrebu. 2011. završila je srednjoškolsko obrazovanje za medicinskog kozmetičara na Zdravstvenom Učilištu u Zagrebu. Nakon toga je svoju edukaciju nastavila te 2017. završila usavršavanje za dentalnog asistenta na Učilištu Ambitio u Zagrebu. Autor je brojnih članaka u časopisu „Dentalni asistent“.

Svoje znanje i vještine usmjerila je ka estetskim tretmanima njege i biorevitalizacije kože lica i tijela za koje se kontinuirano educira na međunarodno priznatim tečajevima.

11

Teo Gruber

Dentalni tehničar

Teo Gruber rođen je 1991. u Slavonskom Brodu. 2010. godine završio je srednjoškolsko obrazovanje na Zdravstvenom Učilištu u Zagrebu, smjer dentalni tehničar. Dio je renomiranog dentalnog laboratorija Revidental i naš suradnik. Svoje znanje kontinuirano obogaćuje edukacijom na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima.

Samozatajni je perfekcionist koji svaki osmijeh čini individualnim i prirodnim na zadovoljstvo naših pacijenata.

Zajedničkom suradnjom dizajniramo osmijeh

Naručite se na pregled u našoj ordinaciji